HISTÒRIA

Casa Pinet naix en Benidorm en 1903, per l’avi de Jeroni Moncho, (PINET) .
El restaurant Casa Pinet es va fundar en 1974, per el matrimoni Jeroni Moncho Pascual i Josefa Ferrer Sala, en Tàrbena ( ALACANT).

Casa Pinet apart de ser un restaurant on s’elabora cuina de la terra és un museu. Un museu on amesura que han passat els anys la gent poc a poc anat aportant coses relacionades amb la historia del País Valencià. A la nostra casa sona musica valenciana com la muixeranga els pavesos, Lluis el Sifoner, al tall, Carraixet, Pep botifarra i Paco muños entre altres.
Tenim 68 llibres de dedicatòries on la gent que va venint expressa la vivència de passar per la nostra casa.
Casa Pinet ha segut guardonat amb 2 plats d’or de la gastronomia espanyola, 1 estel d’or, trofeu internacional de turisme, Hosteleria i gastronomia, 1 torxa d’or, britannia european award, gastronomy award, trade leaders’ club i medalla d’or a la gastronomia per radio turisme.

Hem tingut un lloc en l’estant de la Costa Blanca en FITUR.
Per ell han passat diferents personatges, des de polítics a periodistes especialment els que ens van descobrir, de qui guardem molts bons records, PEPE VIDAL MASANET, ANTONIO POMADA ( del diari informació ), CARLOS LLORCA BAUS ( historiador escriptor gastronòmic),JAUME PASTOR HISTORIADOR, ISIDRO GARCIA DE SABADELL (locutor de radio periodista i escriptor), Ernesto Cardenal i Cristòbal Saragossa.


Gracies a la televisió Britànica BBC, per donar-nos a conèixer per tot el mon en el programa de KEITH FLOYD de la Costa Blanca. Gracies a canal 9 RTVV i TV3, per tenir-nos presents en les seves diferents emissions.

Gràcies als pintors JUAN RAMON CASTEJON ,ANTONIO MIRÓ, Salou
Mercader, i Fede Romaguera per les seves aportacions, i no mos oblidem de tota la gran família del diari Informació, canfali, noticies Benidorm. A radio turisme y a MAITO Madrid. Al gran mestre i amic BERNARD CAPO, ha PACO BARTOLOME i a tots els brigadistes internacionals de la 15 brigada. A BILL ALEXANDER de Gran Bretanya. A PIET DANKERT de Holanda, primer president del Parlament Europeu. GERHARD OFFMANN Àustria. JENS STOLTENBERG ( ex primer ministre Noruega)
Polítics Espanyols com: SANTIAGO CARRILLO, EDUARDO ZAPLANA, JOAN BALDOVÍ, ANGEL LUNA, MANUEL PEREZ FENOLL, JUAN LERMA, JULIO D’ESPANYA, DON MIGUEL BARCELO ( ex senador del govern d’Espanya, DON AGUSTIN ALMODOVAR BARCELÓ (senador de turisme del govern d’Espanya, SEBASTIAN FERNANDEZ ( director general de turisme ) i ROC GREGORI ( exdirector general de turisme ), entre altres.

Presentadors i cantants com: JOAN MONLEON, BARTUAL, PEDRO PIQUERAS, LEOPOLDO BERNABÉU,PEP BUTIFARRA, PEP MARCOS, LLUIS EL SIFONER, PACO MUÑOZ, ARACELI BANYULS, LOQUILLO, entre altres.

Ara després de 40 anys al servei del meu poble, de la meua gent, la saga Pinet continua amb el meu fill Jeroni Moncho Ferrer I la seva dona Alejandra Castells Adell, en la localitat de Alcalali, la Marina Alta País Valencià

Design a site like this with WordPress.com
Per començar